Op woensdag 21 februari wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd door de Stuurgroep Westermar. Wanneer u geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel aanwezig wilt zijn, ook dan bent u van harte welkom. De inhoudelijke uitnodiging is hieronder te lezen. 


Beste gebruikers, omwonenden en belangstellenden,

Tijd voor een update!

Eind november 2017 hebben wij in Glinstra State het burgerinitiatief met betrekking tot de sporthal De Westermar gepresenteerd. De maanden januari en februari hebben wij veel verenigen, gebruikers en andere betrokkenen gesproken over de wensen en de mogelijke invulling van de herbouw van de Westermar. Daarnaast is er deze maanden volop gehoor gegeven aan het invullen van het vragenformulier. Dank daarvoor!

Inloopbijeenkomst
Wij nodigen u van harte uit voor een informele inloopbijeenkomst. Wij praten u graag bij over de actuele stand van zaken met betrekking tot de voortgang van het burgerinitiatief. Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek en kunt u ook met elkaar van gedachten wisselen over de invulling van de sporthal. Via de vragenlijst is al de nodige informatie opgehaald. Deze bijeenkomst geeft ons de gelegenheid de inventarisatie verder aan te scherpen. 

Programma woensdag 21 februari 2018
20.00  ontvangst
20.10  stand van zaken / inventarisatie Westermar
20.30  uitwisselen van kennis en ideeën en aanscherpen inventarisatie (onder het genot van een hapje en een drankje)
21.30  afsluiting

Locatie 
Maxima Centrum
Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ Burgum

Bent u er bij? Uw aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,
Stuurgroep De Westermar Burgum